Meat Forum 2014

Meat Forum 2014

Στόχος είναι να τεθούν σε συζήτηση όλες οι τρέχουσες εξελίξεις και υποχρεώσεις που απορρέουν από τους ευρωπαϊκούς Κανονισμούς, τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ) και τον υπό αναμόρφωση Κώδικα Τροφίμων και Ποτών για τον τομέα του κρέατος. Το Meat News στα τελευταία τεύχη του έχει παρακολουθήσει τις συζητήσεις που διεξάγονται στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αναμόρφωση βασικών Κανονισμών, από τις οποίες προκύπτουν αλλαγές, αλλά και διαφορετικές προσεγγίσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον πρόσφατο εκτελεστικό Κανονισμό για τις πληροφορίες στο προσυσκευασμένο κρέας, τις αλλαγές στους Κανονισμούς 853/2004 και 854/2004 και τις αλλαγές στους ελέγχους που κυοφορούνται κ.ά.
Με τη συνδρομή καταξιωμένων μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, όπως οι Ι. Αμβροσιάδης, Σ. Γεωργάκης και Σ. Ραμαντάνης, θα επιχειρηθεί να παρουσιαστεί η σύγχρονη επιστημονική άποψη, αλλά και να φωτιστούν πλευρές της τρέχουσας πραγματικότητας στην βιομηχανία του κρέατος. Επίσης με τη συμμετοχή εκπροσώπων των αρμόδιων αρχών ΕΦΕΤ, Διεύθυνση Κτηνιατρικής του ΥΠΑΑΤ και ΕΛΓΟ θα δοθούν απαντήσεις σε ζητήματα που αφορούν τις εθνικές και κοινοτικές απαιτήσεις.
Στο Meat Forum 2014 θα υπάρξει επίσης παρουσίαση σύγχρονων μεθόδων και τάσεων συντήρησης και εκτίμησης της ποιότητας του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων από το εργαστήριο μικροβιολογίας και βιοτεχνολογίας τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων, όπως οι Κ. Κουτσουμανής, Γ. Νυχάς, Ε. Πανάγου, Π. Σκανδάμης, Χ. Τάσσου. Πρόκειται για μεγάλου ενδιαφέροντος για την βιομηχανία κρέατος καινοτόμες δράσεις που αναπτύσσονται από τα ελληνικά ιδρύματα και αξίζει να τις παρακολουθήσουν όσοι δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα.
Επιθυμώντας οι εκδηλώσεις αυτές να ακουμπήσουν τα προβλήματα που απασχολούν τον τομέα του κρέατος και να αποκτήσουν ένα διαδραστικό χαρακτήρα ήδη έχει ζητηθεί να μας σταλούν ερωτήματα από τους ενδιαφερόμενους, ώστε να ενταχθούν στις συζητήσεις του Meat Forum.
Το Meat News αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες προσπαθεί να συμβάλλει στη διάχυση των επιστημονικών πληροφοριών, αλλά και να ενημερώνει έγκυρα όλους τους τεχνικούς, επαγγελματίες και επιστήμονες που απασχολούνται στον τομέα του κρέατος. Το Meat Forum 2014 είναι μια από αυτές τις δράσεις και σας καλούμε να το πλαισιώσετε με τη συμμετοχή σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το Meat News (τηλ. 210 8210028, e-mail: info@meatnews.gr), ή με την εταιρεία FORUM AE (τηλ. 210 5242100, e-mail: info@forumsa.gr )

Στόχος είναι να τεθούν σε συζήτηση όλες οι τρέχουσες εξελίξεις και υποχρεώσεις που απορρέουν από τους ευρωπαϊκούς Κανονισμούς, τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ) και τον υπό αναμόρφωση Κώδικα Τροφίμων και Ποτών για τον τομέα του κρέατος. Το Meat News στα τελευταία τεύχη του έχει παρακολουθήσει τις συζητήσεις που διεξάγονται στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αναμόρφωση βασικών Κανονισμών, από τις οποίες προκύπτουν αλλαγές, αλλά και διαφορετικές προσεγγίσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον πρόσφατο εκτελεστικό Κανονισμό για τις πληροφορίες στο προσυσκευασμένο κρέας, τις αλλαγές στους Κανονισμούς 853/2004 και 854/2004 και τις αλλαγές στους ελέγχους που κυοφορούνται κ.ά.

Με τη συνδρομή καταξιωμένων μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, όπως οι Ι. Αμβροσιάδης, Σ. Γεωργάκης και Σ. Ραμαντάνης, θα επιχειρηθεί να παρουσιαστεί η σύγχρονη επιστημονική άποψη, αλλά και να φωτιστούν πλευρές της τρέχουσας πραγματικότητας στην βιομηχανία του κρέατος. Επίσης με τη συμμετοχή εκπροσώπων των αρμόδιων αρχών ΕΦΕΤ, Διεύθυνση Κτηνιατρικής του ΥΠΑΑΤ και ΕΛΓΟ θα δοθούν απαντήσεις σε ζητήματα που αφορούν τις εθνικές και κοινοτικές απαιτήσεις.

Στο Meat Forum 2014 θα υπάρξει επίσης παρουσίαση σύγχρονων μεθόδων και τάσεων συντήρησης και εκτίμησης της ποιότητας του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων από το εργαστήριο μικροβιολογίας και βιοτεχνολογίας τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων, όπως οι Κ. Κουτσουμανής, Γ. Νυχάς, Ε. Πανάγου, Π. Σκανδάμης, Χ. Τάσσου. Πρόκειται για μεγάλου ενδιαφέροντος για την βιομηχανία κρέατος καινοτόμες δράσεις που αναπτύσσονται από τα ελληνικά ιδρύματα και αξίζει να τις παρακολουθήσουν όσοι δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα.

Επιθυμώντας οι εκδηλώσεις αυτές να ακουμπήσουν τα προβλήματα που απασχολούν τον τομέα του κρέατος και να αποκτήσουν ένα διαδραστικό χαρακτήρα ήδη έχει ζητηθεί να μας σταλούν ερωτήματα από τους ενδιαφερόμενους, ώστε να ενταχθούν στις συζητήσεις του Meat Forum.

Περισσότερες λεπτομέρειες και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το Meat News (τηλ. 210 8210028, e-mail: info@meatnews.gr), ή με την εταιρεία FORUM AE (τηλ. 210 5242100, e-mail: info@forumsa.gr )

- See more at: http://meatnews.gr/article/index/314#sthash.eZW5x0A3.dpuf

Στόχος είναι να τεθούν σε συζήτηση όλες οι τρέχουσες εξελίξεις και υποχρεώσεις που απορρέουν από τους ευρωπαϊκούς Κανονισμούς, τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ) και τον υπό αναμόρφωση Κώδικα Τροφίμων και Ποτών για τον τομέα του κρέατος. Το Meat News στα τελευταία τεύχη του έχει παρακολουθήσει τις συζητήσεις που διεξάγονται στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αναμόρφωση βασικών Κανονισμών, από τις οποίες προκύπτουν αλλαγές, αλλά και διαφορετικές προσεγγίσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον πρόσφατο εκτελεστικό Κανονισμό για τις πληροφορίες στο προσυσκευασμένο κρέας, τις αλλαγές στους Κανονισμούς 853/2004 και 854/2004 και τις αλλαγές στους ελέγχους που κυοφορούνται κ.ά.
Με τη συνδρομή καταξιωμένων μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, όπως οι Ι. Αμβροσιάδης, Σ. Γεωργάκης και Σ. Ραμαντάνης, θα επιχειρηθεί να παρουσιαστεί η σύγχρονη επιστημονική άποψη, αλλά και να φωτιστούν πλευρές της τρέχουσας πραγματικότητας στην βιομηχανία του κρέατος. Επίσης με τη συμμετοχή εκπροσώπων των αρμόδιων αρχών ΕΦΕΤ, Διεύθυνση Κτηνιατρικής του ΥΠΑΑΤ και ΕΛΓΟ θα δοθούν απαντήσεις σε ζητήματα που αφορούν τις εθνικές και κοινοτικές απαιτήσεις.
Στο Meat Forum 2014 θα υπάρξει επίσης παρουσίαση σύγχρονων μεθόδων και τάσεων συντήρησης και εκτίμησης της ποιότητας του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων από το εργαστήριο μικροβιολογίας και βιοτεχνολογίας τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων, όπως οι Κ. Κουτσουμανής, Γ. Νυχάς, Ε. Πανάγου, Π. Σκανδάμης, Χ. Τάσσου. Πρόκειται για μεγάλου ενδιαφέροντος για την βιομηχανία κρέατος καινοτόμες δράσεις που αναπτύσσονται από τα ελληνικά ιδρύματα και αξίζει να τις παρακολουθήσουν όσοι δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα.
Επιθυμώντας οι εκδηλώσεις αυτές να ακουμπήσουν τα προβλήματα που απασχολούν τον τομέα του κρέατος και να αποκτήσουν ένα διαδραστικό χαρακτήρα ήδη έχει ζητηθεί να μας σταλούν ερωτήματα από τους ενδιαφερόμενους, ώστε να ενταχθούν στις συζητήσεις του Meat Forum.
Το Meat News αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες προσπαθεί να συμβάλλει στη διάχυση των επιστημονικών πληροφοριών, αλλά και να ενημερώνει έγκυρα όλους τους τεχνικούς, επαγγελματίες και επιστήμονες που απασχολούνται στον τομέα του κρέατος. Το Meat Forum 2014 είναι μια από αυτές τις δράσεις και σας καλούμε να το πλαισιώσετε με τη συμμετοχή σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το Meat News (τηλ. 210 8210028, e-mail: info@meatnews.gr), ή με την εταιρεία FORUM AE (τηλ. 210 5242100, e-mail: info@forumsa.gr )

- See more at: http://meatnews.gr/article/index/314#sthash.eZW5x0A3.dpuf

Στόχος είναι να τεθούν σε συζήτηση όλες οι τρέχουσες εξελίξεις και υποχρεώσεις που απορρέουν από τους ευρωπαϊκούς Κανονισμούς, τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ) και τον υπό αναμόρφωση Κώδικα Τροφίμων και Ποτών για τον τομέα του κρέατος. Το Meat News στα τελευταία τεύχη του έχει παρακολουθήσει τις συζητήσεις που διεξάγονται στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αναμόρφωση βασικών Κανονισμών, από τις οποίες προκύπτουν αλλαγές, αλλά και διαφορετικές προσεγγίσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον πρόσφατο εκτελεστικό Κανονισμό για τις πληροφορίες στο προσυσκευασμένο κρέας, τις αλλαγές στους Κανονισμούς 853/2004 και 854/2004 και τις αλλαγές στους ελέγχους που κυοφορούνται κ.ά.
Με τη συνδρομή καταξιωμένων μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, όπως οι Ι. Αμβροσιάδης, Σ. Γεωργάκης και Σ. Ραμαντάνης, θα επιχειρηθεί να παρουσιαστεί η σύγχρονη επιστημονική άποψη, αλλά και να φωτιστούν πλευρές της τρέχουσας πραγματικότητας στην βιομηχανία του κρέατος. Επίσης με τη συμμετοχή εκπροσώπων των αρμόδιων αρχών ΕΦΕΤ, Διεύθυνση Κτηνιατρικής του ΥΠΑΑΤ και ΕΛΓΟ θα δοθούν απαντήσεις σε ζητήματα που αφορούν τις εθνικές και κοινοτικές απαιτήσεις.
Στο Meat Forum 2014 θα υπάρξει επίσης παρουσίαση σύγχρονων μεθόδων και τάσεων συντήρησης και εκτίμησης της ποιότητας του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων από το εργαστήριο μικροβιολογίας και βιοτεχνολογίας τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων, όπως οι Κ. Κουτσουμανής, Γ. Νυχάς, Ε. Πανάγου, Π. Σκανδάμης, Χ. Τάσσου. Πρόκειται για μεγάλου ενδιαφέροντος για την βιομηχανία κρέατος καινοτόμες δράσεις που αναπτύσσονται από τα ελληνικά ιδρύματα και αξίζει να τις παρακολουθήσουν όσοι δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα.
Επιθυμώντας οι εκδηλώσεις αυτές να ακουμπήσουν τα προβλήματα που απασχολούν τον τομέα του κρέατος και να αποκτήσουν ένα διαδραστικό χαρακτήρα ήδη έχει ζητηθεί να μας σταλούν ερωτήματα από τους ενδιαφερόμενους, ώστε να ενταχθούν στις συζητήσεις του Meat Forum.
Το Meat News αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες προσπαθεί να συμβάλλει στη διάχυση των επιστημονικών πληροφοριών, αλλά και να ενημερώνει έγκυρα όλους τους τεχνικούς, επαγγελματίες και επιστήμονες που απασχολούνται στον τομέα του κρέατος. Το Meat Forum 2014 είναι μια από αυτές τις δράσεις και σας καλούμε να το πλαισιώσετε με τη συμμετοχή σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το Meat News (τηλ. 210 8210028, e-mail: info@meatnews.gr), ή με την εταιρεία FORUM AE (τηλ. 210 5242100, e-mail: info@forumsa.gr )

- See more at: http://meatnews.gr/article/index/314#sthash.eZW5x0A3.dpuf

Στόχος είναι να τεθούν σε συζήτηση όλες οι τρέχουσες εξελίξεις και υποχρεώσεις που απορρέουν από τους ευρωπαϊκούς Κανονισμούς, τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ) και τον υπό αναμόρφωση Κώδικα Τροφίμων και Ποτών για τον τομέα του κρέατος. Το Meat News στα τελευταία τεύχη του έχει παρακολουθήσει τις συζητήσεις που διεξάγονται στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αναμόρφωση βασικών Κανονισμών, από τις οποίες προκύπτουν αλλαγές, αλλά και διαφορετικές προσεγγίσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον πρόσφατο εκτελεστικό Κανονισμό για τις πληροφορίες στο προσυσκευασμένο κρέας, τις αλλαγές στους Κανονισμούς 853/2004 και 854/2004 και τις αλλαγές στους ελέγχους που κυοφορούνται κ.ά.
Με τη συνδρομή καταξιωμένων μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, όπως οι Ι. Αμβροσιάδης, Σ. Γεωργάκης και Σ. Ραμαντάνης, θα επιχειρηθεί να παρουσιαστεί η σύγχρονη επιστημονική άποψη, αλλά και να φωτιστούν πλευρές της τρέχουσας πραγματικότητας στην βιομηχανία του κρέατος. Επίσης με τη συμμετοχή εκπροσώπων των αρμόδιων αρχών ΕΦΕΤ, Διεύθυνση Κτηνιατρικής του ΥΠΑΑΤ και ΕΛΓΟ θα δοθούν απαντήσεις σε ζητήματα που αφορούν τις εθνικές και κοινοτικές απαιτήσεις.
Στο Meat Forum 2014 θα υπάρξει επίσης παρουσίαση σύγχρονων μεθόδων και τάσεων συντήρησης και εκτίμησης της ποιότητας του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων από το εργαστήριο μικροβιολογίας και βιοτεχνολογίας τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων, όπως οι Κ. Κουτσουμανής, Γ. Νυχάς, Ε. Πανάγου, Π. Σκανδάμης, Χ. Τάσσου. Πρόκειται για μεγάλου ενδιαφέροντος για την βιομηχανία κρέατος καινοτόμες δράσεις που αναπτύσσονται από τα ελληνικά ιδρύματα και αξίζει να τις παρακολουθήσουν όσοι δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα.
Επιθυμώντας οι εκδηλώσεις αυτές να ακουμπήσουν τα προβλήματα που απασχολούν τον τομέα του κρέατος και να αποκτήσουν ένα διαδραστικό χαρακτήρα ήδη έχει ζητηθεί να μας σταλούν ερωτήματα από τους ενδιαφερόμενους, ώστε να ενταχθούν στις συζητήσεις του Meat Forum.
Το Meat News αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες προσπαθεί να συμβάλλει στη διάχυση των επιστημονικών πληροφοριών, αλλά και να ενημερώνει έγκυρα όλους τους τεχνικούς, επαγγελματίες και επιστήμονες που απασχολούνται στον τομέα του κρέατος. Το Meat Forum 2014 είναι μια από αυτές τις δράσεις και σας καλούμε να το πλαισιώσετε με τη συμμετοχή σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το Meat News (τηλ. 210 8210028, e-mail: info@meatnews.gr), ή με την εταιρεία FORUM AE (τηλ. 210 5242100, e-mail: info@forumsa.gr )

- See more at: http://meatnews.gr/article/index/314#sthash.eZW5x0A3.dpuf

The project "Intelligent multi-sensor system for meat analysis - iMeatSense_550" has been co-financed by the European Union (European Social Fund – ESF) and Greek national funds through the Operational Program "Education and Lifelong Learning" of the National Strategic Reference Framework (NSRF) - Research Funding Program: ARISTEIA-I.

Back to Top